Om Keatech

Vi er specialister og eksperter i GPS tracking og flådestyring. I mere end 15 år har vi hjulpet virksomheder med at optimere deres forretning gennem GPS tracking og flådestyring.

Teamet bag Keatech har sammen over 30 års erfaring med GPS-sporing og flådestyring. Sammen drev vi selskabet Safetrack, som blev stiftet i 2005 og siden solgt til Trackunit i 2015.

I 2018 stiftede vi Keatech, og derfor kalder vi os en ny virksomhed med mange års erfaring.

Vi ønsker at levere løsninger til håndværkere, service og transportvirksomheder, som ønsker et overblik over placeringen af deres biler, maskiner og lastbiler for

dermed at have styr på dokumentationen for deres køretøjers færden og blive i stand til at træffe bedre og mere kvalificerede beslutninger.

Vi vil være den samarbejdspartner der fremstår som ekstraordinær servicemindet, altid er åben for forslag til forbedringer til vores system, og dem som løfter barren for hvor nemt, enkelt og overskueligt det er at drive en flåde af alt fra 5 til 1.000 køretøjer.

Samarbejdspartnere

Vi samarbejder med de førende systemer som leverer sagsstyring til servicebranchen. Det betyder, at du med Keatech kan få præcise data om kundebesøg direkte over i dit sagsstyringsprogram.

Få et hurtigt overblik
Se video (2. min)