GPS Tracking af biler

GPS er ikke et fremmed begreb mere. Mange af os har en GPS navigator i vores bil og har stor gavn af den, når vi skal finde steder hen, hvor vi ikke har været før. Men GPS kan bruges til meget andet. Blandt andet kan GPS tracking være til stor gavn for servicevirksomheder og håndværkere, der har køretøjer i marken, som skal koordineres og arbejde, der skal dokumenteres. I Keatech har vi specialiseret os i netop det.

Spar tid og penge

I Keatech har vi beskæftiget os med GPS tracking i mange år. Vores team har sammenlagt mere end 30 års erfaring indenfor brugen af GPS til både sporing og flådestyring. Vores mission er at hjælpe virksomheder i håndværks- og servicebranchen med at få det fulde overblik over deres køretøjer og på den måde lette dokumentation, spare tid og nedsætte omkostningerne.

Hvad står GPS for?

GPS er en forkortelse af det amerikanske Global Positioning System. Systemet blev i sin tid udviklet til militært brug af det amerikanske forsvar. I 1993 blev GPS civilt tilgængeligt dog med en forringet nøjagtighed. Det blev der imidlertid rettet op på i år 2000, hvor det blev tilgængeligt med den fulde nøjagtighed. Dermed har systemet kunne hjælpe udviklingen på vej på mange områder. Det er den udvikling vi i Keatech tager del i, når vi tilbyder dig flådestyringssystemet Keatech LIVE.

Keatech LIVE

Er du selvstændig håndværker med ansatte, eller har du en servicevirksomhed, hvor du skal styre medarbejdernes færden og have overblikket over, hvem de besøger hvornår? Så ved du, at det kan være utrolig svært og tidskrævende. Det er her du virkelig får gavn Keatech LIVE. Har du 5 firmabiler eller derover har systemet nemlig en række fordelagtige funktioner og muligheder, der kan gøre din hverdag som leder lettere:

  • Hjælper dig og dine medarbejdere i tvivlsspørgsmål. Når du benytter vores flådestyringssystem, bliver der placeret en GPS tracker i alle dine firmabiler. Det betyder at du til hver en tid kan se, hvor dine køretøjer befinder sig. I tvivlsspørgsmål, hvor en kunde stiller spørgsmålstegn ved fakturaen eller ikke mener, din medarbejder har leveret en vare eller været hos dem rettidigt, kan du søge i systemets historik og få de nøjagtige positioner, datoer og klokkeslæt på bordet.
  • Giver dig et visuelt overblik. Du kan bevare overblikket i en travl hverdag, fordi du visuelt kan følge med i dine bilers færden. Har du mange køretøjer, kan du vælge at få installeret en stor skærm på dit kontor, så du får et endnu bedre overblik.
  • Send den nærmeste medarbejder. I Keateck LIVE kan du ikke bare se dine biler, du kan også søge på adresser. Ringer en kunde med et akut problem, betyder det, at du kan sende den medarbejder, der er tættest på. Det er både god kundeservice og økonomisk fordelagtigt.
  • Gør faktureringen nemmere. De data som flådestyringssystemet indsamler, har vi sørget for, at du kan få glæde af i de andre systemer, du benytter til sagsstyring og økonomistyring. For eksempel er Keatech LIVE kompatibel med Minuba, Ordrestyring.dk og ExpandIT.
  • Få mere frihed og større fleksibilitet. Vi har udviklet en app, der giver dig større fleksibilitet og frihed i hverdagen. Ved at downloade app’en til din smartphone, kan du stadig følge med i dine køretøjers placering, når du forlader kontoret. Du kan fortsætte med koordineringen og behøver altså ikke slippe tøjlerne, selvom du er ude i marken. App’en er udviklet til både Android og Apple.
  • Hold fri når du har fri. Ønsker du derimod at dele ansvaret for koordineringen af varevogne / biler mv. har du mulighed for at oprette en kollega eller ansat som bruger i Keatech LIVE. Når du ved, at der stadig er en, der har overblikket, giver det dig en større ro til at holde fri.