Sådan fungerer Keatech

Med Keatech får du på en nem, enkel og ikke mindst billig måde at indføre flådestyring i din virksomhed. Det er lige så nemt som at sætte et stik i en stikkontakt, så er du i gang.

3 simple trin – og så er du i gang!

Vi ved, hvor vigtigt det er, at nye systemer nemt og hurtigt implementeres i virksomheden. Det har været hele udgangspunktet for Keatech fra start af: Alle skal kunne montere vores enheder, alle skal kunne bruge systemet. 

Derfor kræver det kun tre simple trin, at komme i gang med at bruge Keatech til GPS-sporing og flådestyring:

  1. Modtag dine GPS-sporingsenheder, som du er velkommen til at prøve i en gratis prøveperiode.
  2. Monter i dine køretøjers OBD II porte. Det lyder måske svært – det er det ikke. Det tager 1-2 minutter per bil.
  3. Log ind og se dine køretøjers location med det samme.

Så simpelt er det – sådan skal det være.

GPS sporing giver overskud

Når du er logget ind

I det webbaserede system, som du kan tilgå alle steder fra, har du nu adgang til alle dine biler. Disse vises på et oversigtkort, hvor du samtidig kan se, hvilke der er parkerede eller på farten.

Herudover kan du bl.a. se hvornår et køretøj har holdt stille (inkl. varighed af disse med ankomsttidspunkter) ligesom du kan se kørebøger, som kan sendes som PDF eller excel-format.

Alene det at se hvor ens køretøjer befinder sig, og om de er i bevægelse eller ej, kan skabe enorm værdi for din virksomhed. Det er det helt grundlæggende for at kunne arbejde med flådestyring. Ud fra oversigten på kortet, kan du nemmere træffe de rigtige beslutninger, som er nødvendige hvis der opstår et akut behov eller en mulighed, du bør gribe.

10+ års erfaring med GPS-sporing og flådestyring

Tag fat i os og lad os fortælle mere om, hvilke muligheder systemet tilbyder - og hvordan du skaber maksimal værdi ud fra dette. Vi har bygget et brugervenligt system, som er baseret på mere end 10 års erfaring med GPS-sporing og flådestyring.

Vil du vide mere?

Så lad os tage en snak om, hvordan Keatech vil fungere for dig og din virksomhed.

Du får ikke en traditionel sælger i røret. Vi er helt nede på jorden og giver også gerne et par gode råd med på vejen, hvis det er det eneste, du har behov for.

Bliv ringet op

Lad os svare på dine spørgsmål. Vi kan hurtigt fortælle, hvorfor Keatech er den billigste og bedste løsning på markedet.