Flådestyring

Med flådestyring kan du maksimere dagens udbytte med minimal indgriben i dine medarbejderes dag. Det giver en mere behagelig og tryg hverdag for alle.

Hold styr på din flåde, og skab en behageligere hverdag

Hvis du driver en virksomhed, hvor dine medarbejdere til daglig er på farten for at løse opgaver, kan det være meget fordelagtigt at have et system, som her og nu hjælper dig med at holde et godt overblik over mandskabet eller “flåden”.

Formålet med flådestyring er ikke at overvåge, men derimod at vide, hvem der befinder sig hvor, så man bliver bedre til at træffe beslutninger, hvor både kunder og medarbejdere tilgodeses bedst muligt.

Akutte situationer og muligheder opstår hele tiden. Her kan viden om dine køretøjers location gøre, at du hurtigt kan maksimere dagens udbytte ved minimal indgriben i dine medarbejderes dag.

Har man først arbejdet i en virksomhed med velfungerende flådestyring, vil man opleve en mere behagelig hverdag, som er for alle er veltilrettelagt i forhold til dagens arbejde. På den måde kan beslutningen om at indføre flådestyring minde lidt om købet af en god seng: Inden købet ved man, at det sikkert er en god beslutning, og når man først har foretaget investeringen, ville man ønske, man havde gjort det meget før.

Hvad er forskellen på flådestyring og GPS-sporing?

Det er lidt to sider af samme sag. GPS-sporing er én af teknologierne bag, som gør flådestyring muligt. Et køretøj spores dermed med en GPS, og dataet samles og bruges i et system, hvor man kan arbejde med flådestyring.

Flådestyring giver tryghed og tilfredse kunder

Flådestyring er ikke blot et administrativt værktøj, som gør det lettere for dig at holde styr på dine enheder på farten, og som skaber en mere velfungerende hverdag.

Det er også med til at hjælpe og beskytte dine medarbejdere (og dermed din virksomhed) ift. dokumentation, så intet forsvinder eller glemmes. Det gør, at dine medarbejdere trygt kan fokusere på det de er bedst til.

Når hardwaren og GPS-sporingen er opsat, vil en stor del af dine medarbejderes administrative arbejde i form af bl.a. dokumentation falde til et minimum. Flådestyringens dokumentationssystem er nemlig med til at sikre tilfredse kunder, da de trygt kan hvile i, at I har jeres dokumentation og på det rene.

Hurtig return on investment

Der er så mange fordele med flådestyring, at indførslen ofte meget hurtigt har en absolut mærkbar return on investment.

Det gælder ikke blot større virksomheder med 100+ køretøjer. Også små og mellemstore virksomheder med ganske få biler, kan opnå en betydeligt indtjening simpelthen ved at indføre flådestyring.

Årsagen til dette er som nævnt, at flådestyring ikke blot kan bruges til at optimere de kørte kilometer, men at det kan optimere en lang række af din virksomheds interne arbejdsgange.

Det kan mærkes direkte på bundlinjen.

Hvis du har lyst til at høre endnu mere om, hvordan flådestyring kan hjælpe dig og din virksomhed, så kontakt os. Vi fortæller gerne mere om Keatech, og om vores erfaringer efter mere end 10 års arbejde i branchen.

Mod på at høre mere om flådestyring?

Lyder det interessant, så lad os tage en snak om, hvordan flådestyring med Keatech kan være relevant for dig og din virksomhed.

Du får ikke en traditionel sælger i røret – og hvis et godt råd er alt, hvad du har brug for, så giver vi også gerne det.

Bliv ringet op

Lad os svare på dine spørgsmål. Vi kan hurtigt fortælle, hvorfor Keatech er den billigste og bedste løsning på markedet.