GPS sporing

Hvad er GPS sporing, og hvilke fordele giver det dig og din virksomhed at installere GPS tracking fra Keatech i dine køretøjer?

Hvad er GPS sporing?

GPS står for Global Positioning System og er et satellitbaseret radionavigationssystem, hvis signal man bl.a. kan bruge til at bestemme position, fart og tid.

Med Keatech GPS sporing – eller GPS tracking – kan du dermed holde et opdateret overblik over køretøjerne i din virksomhed eller “flåde”. Det kalder man flådestyring. Det gælder både køretøjer på farten her og nu, eller køretøjer der holder stille. Og da aktiviteten gemmes på din konto hos Keatech, kan du altid logge ind og se oplysninger om dine bilers ruter i de endelige rapporter.

Lidt simpelt forklaret foregår GPS sporingen ved, at der i hvert køretøj bliver monteret en lille GPS enhed, som sender informationer om tid og location til din konto hos Keatech, hvor det hele samles og systematiseres.

GPS tracking

GPS sporing skal være nemt, billigt og effektivt!

Vi har arbejdet med GPS tracking og flådestyring i mere end 10 år og sammen med et hav af danske virksomheder - store som små. Vi tror på, at et godt system til GPS sporing af køretøjer skal være nemt, billigt og effektivt at bruge!

Hvordan gavner GPS tracking din virksomhed?

Når dine folk er på farten for at løse kundeopgaver, kan Keatechs GPS sporing sikre, at kunden i sidste ende føler sig tryg og tilfreds, samt at dine medarbejdere beskyttes mod eventuelle misforståelser, der kunne opstå.

Med et sporingssystem fra Keatech, sparer din virksomhed dermed tid, da al dokumentationen af aktivitet, køretid, ruter, tid forbrugt hos den enkelte kunde logges.

Således kan man ud fra systemets historik nemt svare på eventuelle tvivlsspørgsmål fra kunder selv flere uger efter, at de har modtaget et besøg. Dokumentationen ligger simpelthen på din konto hos Keatech og kan nemt foreligges for kunden.

Det skaber tillid og tilfredshed hos dine kunder samt arbejdsglæde, effektivitet og overskud hos dine medarbejdere og dig selv.

Byt frustrationerne ud med bedre tid og øget indtjening

Uanset om du har få eller mange køretøjer, vil dette system bag Keatech kunne spare din virksomhed for både tid, penge og frustrationer. Det ved vi af erfaring, efter mere end 10 år i branchen med GPS sporing og flådestyring.

Alle som driver virksomhed ved, at det gælder om at fokusere på fakturerbart arbejde. Kan man minimere – eller helt eliminere – dele af det administrative arbejde, så kan tiden bruges på de aktiviteter, der mere direkte genererer omsætning eller arbejdsglæde.

Ved at vælge Keatech skal du i øvrigt ikke bekymre dig om, at montering af dine GPS-enheder er tidskrævende eller svær. Selve monteringen tager et par minutter for hvert køretøj – og da vi forinden har opsat din online konto, er det alt der skal til.

I tvivl om GPS-sporing er noget for dig?

Så lad os tage en snak om mulighederne, og hvilke fordele du kan få med GPS-sporing fra Keatech.

Vi giver gerne et godt råd, og skal nok sige fra, hvis Keatech ikke er det rigtige for dig.

Bliv ringet op

Lad os svare på dine spørgsmål. Vi kan hurtigt fortælle, hvorfor Keatech er den billigste og bedste løsning på markedet.